ISPARTA / MERKEZ - Naşide Halil Gelendost İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerle Çanakkale filmi izlendi.

Mrt

2/A sınıfı 18 Mart Çanakkale Zaferiyle destan yazan MEHMETÇİKLERİMİZİ   tahta kaşıkla üzüm hoşafı içerek andı.

Şbt

Okulumuz satranç ekibi  okullar arası yapılan satranç turnuvasında il dördüncüsü olmuştur.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Isparta il  emniyet müdürlüğü Toplum Destekli polislik şube müdürlüğü iş birliği ile  okulumuzda akran zorbalığına hayır diyoruz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri Projesi kapsamında Yazar-Şair Müjgan YILDIZAN ve Yazar- Şair Melehat ÖZÇOBAN okulumuza gelmiştir.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen komedi saati etkinliklerimiz.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen sanat ve spor etkinliklerimiz.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen en sevdiğini paylaş etkinliklerimiz.

Ock

1-B Sınıfı öğrencilerimiz artık okuyor yazıyor.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. Ayşegül ARABACI öğretmenimize teşekkür ederiz.

Geleneksel çocuk oyunları.

Ders giriş- çıkış saatleri

Kas

Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm Öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü'nü" kutluyoruz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü saygı ve özlemle anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyetimiz 81 ilde tek yürek!

81 il 81 Emanet projesini Isparta'da okulumuz temsil edecek.

Okulumuz 2-A Sınıfı Öğretmeni Perihan ÖZKAYA rehberliğinde Yüz yıllık serüven Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100.yılında vatanımızın 81 ilinde çocuklarımıza 100. yılın önemini ve çoşkusunu yaşayabilecekleri bir E-twinning projesi hazırladık. Bu çalışma sayesinde hem Cumhuriyetimizin 100 yıllık tarihini öğrencilerimize anlatacağız hem de birlikte omuz omuza uyum içinde çalışarak bize emanet edilen “Türkiye Cumhuriyeti”ne 81 ilden tek yürek olarak nasıl sahip çıktığımızı tüm dünyaya göstereceğiz.

Eyl

Okulumuz rehber öğretmenleri ; Dudu Gül ÇEVİKBAŞ ve Esra SOYDAN tarafından 1. sınıf velilerimize yönelik okula uyum semineri düzenlendi.